A intrat pe interzis obligând un autobuz CTP să frâneze brusc. Două femei au fost rănite, şoferiţa vinovată şi-a văzut de drum

A intrat pe interzis obligând un autobuz CTP să frâneze brusc. Două femei au fost rănite, şoferiţa vinovată şi-a văzut de drum

O şoferiţă a intrat pe interzis, pe strada Paris, iar şoferul unui autobuz CTP Cluj-Napoca s-a văzut nevoit să frâneze brusc. Două pasagere au fost rănite, între care una grav, dar şoferiţa vinovată şi-a văzut de drum.

"La data de 9 octombrie 2018, în jurul orei 10:00, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, din municipiul Cluj-Napoca, a avut loc un eveniment rutier, în urma căruia două persoane au fost rănite.

O femeie de 31 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea un autoturism pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, ar fi ignorat semnificația indicatorului ,,Interzis la dreapta”, efectuând un viraj spre strada Paris. Astfel, ar fi pătruns brusc în fața unui mijloc de transport în comun, șoferul acestuia fiind nevoit să frâneze brusc pentru a evita coliziunea cu autoturismul. Ulterior, acestui incident, conducătoarea autoturismului și-a continuat deplasarea, fiind identificată și depistată în scurt timp de către polițiști", transmite IPJ Cluj. 

În urma acestui incident, două femei, care se aflau în autobuz, au fost rănite. O femeie în vârstă de 59 de ani, din București, a fost rănită grav, iar o altă femeie, de 55 de ani, din Cluj-Napoca, a fost rănită ușor. În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs incidentul și luarea măsurilor legale.

Loading...
Etichete
Comenteaza