A murit Marius Trif, fostul patron al hotelului Melody

A murit Marius Trif, fostul patron al hotelului Melody
Marius Trif, fostul patron al cunoscutului hotel -restaurant Melody, a murit după o lungă suferinţă. Acesta a fost după 1989 patronul hotelului din centrul Clujului.

Marius Trif, fostul patron al cunoscutului hotel-restaurant Melody, a murit ieri, 13.40 după o lungă suferinţă. Acesta a fost după 1989 patronul hotelului din centrul Clujului.

Acesta a suferit un accident cerebral acum câţiva ani,  dar şi-a revenit şi a continuat să managerieze hotelul.

În cele din urmă, Marius Trif a cedat acţiunile şi managementul hotelului fiicei sale, Bianca Trif. Melody a fost cunoscut ca unul din fiefurile gazetarilor clujeni ani de-a rândul. În ultimii ani, la parterul clădirii a adăpostit un alt brand care între timp s-a mutat din clădire.

În prezent restaurantul hotelului este închis dar în continuare se prestează activitate hotelieră.

Marius Trif a fost un pasionat de box, fiind ani la rândul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Box Cluj. De asemenea a fost preşedinte al Societăţii "Avram Iancu".

Nicolae Ghiran, patronul Grand Hotel Napoca, prieten bun cu Marius Trif,  a declarat în exclusivitate pentru Ziua de Cluj:

"Marius a murit ieri, din nefericire. Sunt foarte trist, am pierdut un mare prieten. Marius era un om vesel, plăcut, foarte prietenos. El a avut  pentru oricine o vorbă bună, i-a ascultat pe toţi mereu. A fost foarte ataşat de oameni. Îmi pare nespus de rău pentru că a plecat dintre noi". 

Înmormântarea va avea loc miercuri 30 aprilie, de la ora 12.00, în Cimitirul Central Cluj.

Condoleanţe familiei îndoliate.

 

Tiberiu Fărcaş

Loading...
Etichete
Comenteaza