A spart o vilă în Bună Ziua: a furat diamante și electronice de 50.000 de euro + Vila este a unor celebrități clujene

A spart o vilă în Bună Ziua: a furat diamante și electronice de 50.000 de euro + Vila este a unor celebrități clujene
Un bărbat de 36 de ani a fost reţinut 24 de ore de poliţiştii clujeni pentru furt calificat din locuinţă. Au fost sustrase bijuterii şi aparatură electronică în valoare de peste 50.000 de euro.

UPDATE Vila aparține unor clujeni celebri: Patrițiu Abrudan, director de bancă și fost arbitru internațional de fotbal, respectiv soția sa, Elena Abrudan, șefa catedrei de jurnalism din cadrul FSPAC.

"În noaptea de 25 spre 26 aprilie, bărbatul a pătruns într-un imobil situat în cartierul Bună Ziua, din municipiul Cluj-Napoca, prin escaladarea gardului care împrejmuieşte curtea imobilului şi prin forţarea unui geam termopan. Persoana vătămată reclamă că din locuinţă i-ar fi fost sustrase diamante, bijuterii din aur şi din argint, precum şi aparatură electronică, în valoare de aproximativ 50.000 de euro. În urma investigaţiilor efectuate de către poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, a fost identificată persoana implicată, stabilindu-se că ar fi vorba de un bărbat de 36 de ani, din municipiul Cluj-Napoca", transmit poliţiştii clujeni. 

La data de 26 iunie, în baza probatoriului administrat în cauză, a fost percheziţionat domiciliul bărbatului şi a fost recuperată o parte semnificativă din prejudiciul cauzat de acesta (bijuterii, telefoane mobile, laptop-uri, aparate de fotografiat, ceasuri, etc.).

Bărbatul de 36 de ani a fost reţinut de către poliţişti pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat", faptă prevăzută de Codul penal. Totodată, faţă de acesta instanţa a luat măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

În cauză, se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

 

Loading...
Comenteaza