Update Foto Accident cu 4 maşini în Grigorescu, 3 persoane rănite/ A trecut cu autoutilitara pe roşu

Accident cu 4 maşini în Grigorescu, 3 persoane rănite/ A trecut cu autoutilitara pe roşu
Accident cu 4 maşini în Grigorescu, 3 persoane rănite
Accident cu 4 maşini în Grigorescu, 3 persoane rănite
Accident cu 4 maşini în Grigorescu, 3 persoane rănite

Patru maşini au fost implicate, vineri noaptea, într-un accident de circulaţie în cartierul clujean Grigorescu. Trei persoane au ajuns la spital.

UPDATE: "La data de 21 iunie 2019, în jurul orei 23.10, un tânăr de 20 de ani din comuna Sancraiu, judeţul Cluj, a condus autoutilitara pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Cluj-Napoca, înspre centru şi, ajuns la intersecție cu strada Giusepe Garibaldi, nu ar fi respectat culoarea roșie a semaforului şi a intrat în coliziune cu auto condus de un bărbat de 27 de ani din Satu Mare, judeţul Satu Mare. În urma impactului autoutilitara a fost proiectată pe sensul opus, unde a intrat în coliziune cu 2 autoturisme, care aşteptau la semafor. Lipsa alcool. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a trei persoane. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporala din culpă", transmite IPJ Cluj. 

 

---------------------------------------------------------

"O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și un echipaj SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență, ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Cluj Napoca, în jurul orei 23.10. Trei adulți au fost consultați medical și au fost transportați la spital, suferind traumatisme ușoare în urma accidentului. Echipajele de pompierii au asigurat zona accidentului privind siguranța salvatorilor și a persoanelor care au primit asistență medicală", transmite ISU Cluj. 

Loading...
Comenteaza