News alert Update Foto Accident cu 5 maşini în centrul Clujului. Nu s-a asigurat la schimbarea benzii, acum e în spital

Trei maşini au fost implicate, marţi dimineaţa, într-un accident de circulaţie pe strada Dorobanţilor din Cluj-Napoca. 

Conform primelor informaţii, la data de 29 ianuarie 2019, orele 07.00, un bărbat, de 61 de ani, din Cluj-Napoca, a condus autoturismul pe strada Dorobanților, pe banda 3, iar la intersecția cu strada Progresului, ar fi schimbat banda de circulație fără să se asigure, intrand în coliziune cu alt autoturism, pe care l-a proiectat în alte două autoturisme parcate. Un autoturism parcat a fost proiectat pe partea carosabila şi a acrosat un autoturism staţionat în coloană.

Conducatorul auto vinovat de producerea accidentului a fost rănit şi ulterior transportat la spital.  "La evenimentul rutier a fost descarcerat un bărbat care a rămas prins în unul din autoturismele implicate în accident. Bărbatul era inconștient la sosirea salvatorilor și a fost scos pe ușa pasagerului din dreapta de către pompieri, deși el se afla pe locul șoferului. Bărbatul a suferit traumatisme grave, el a fost preluat imediat de medicii echipajului SMURD (Terapie Intensiva Mobila) și a fost transportat la spital", transmite ISU Cluj. 

Au fost dislocate la locul evenimentului trei autospeciale de descarcerare și un echipaj SMURD, având în vedere faptul că a fost anunțat în apelul inițial că au fost implicate cinci mașini în evenimentul rutier. Cercetările continuă pentru a stabili cu exactitate cauzele producerii accidentului. Se circulă normal. 

Loading...
Comenteaza