Update Accident cu doi răniți și un cal mort, în Luna de Jos

Accident cu doi răniți și un cal mort, în Luna de Jos

Un copil și un tânăr au fost răniți, iar un cal a murit, vineri seara, în localitatea clujeană Luna de Jos, în urma unui accident între o mașină și o căruță.

UPDATE: Potrivit polițiștilor, accidentul de la Luna de Jos s-a produs ca urmare a pătrunderii pe contrasens a unui autoturismului. Un minor de 12 ani, care se afla în căruța lovită, a fost rănit ușor.

____________________________________

Un copil de aproximativ 7 ani și un tânăr de 18 au ajuns la spital și un cal a murit, pe un drum din Luna de Jos, într-un accident în care au fost implicate o mașină și o căruță. 

"O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în localitatea Luna de Jos, com Dăbâca, în jurul orei 22.00. Pompierii au găsit în momentul sosirii la locul evenimentului un autoturism și o căruță care au fost implicate în accident. Au fost consultați de echipajul SMURD un tânăr de cca 18 ani și un băiat de cca 7 ani. Cei doi au fost transportați la spital în stare de conștiență și cu traumatisme ușoare. Nu au fost alte persoane care să solicite consultul echipajelor medicale.
Calul care trăgea căruța nu a supraviețuit impactului", precizează ISU Cluj.

Loading...
Comenteaza