News alert Foto Accident cu motociclist în Mărăști

Accident cu motociclist în Mărăști
Accident cu motociclist in Marasti
Accident cu motociclist in Marasti
Accident cu motociclist in Marasti

Accident în Mărăști. Un motociclist a ajuns la spital, după ce o mașină nu i-a acordat prioritate la un viraj la stânga. 

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență ca urmare a unui accident rutier care a avut loc pe strada Fabricii din municipiul Cluj-Napoca. Evenimentul a avut loc în jurul orei 17.10, iar pompierii au găsit, în momentul sosirii la locul accidentului, un motociclist care a fost proiectat cca 10m în urma impactului și pasagerii ieșiți din autoturismul implicat în accident.

Echipajul SMURD a acordat asistență medicală de urgență și a transportat la spital motociclistul, în vârstă de cca 35 de ani, care prezenta suspiciuni de fracturi la nivelul unui membru și bazin, dar și pierderi de conștiență. O doamnă care a fost pasageră în autoturism a solicitat consult medical și a fost transportată de un echipaj SAJ la spital.

Echipa jur de pompieri a sprijinit acordarea asistenței medicale de urgență, a asigurat măsuri de siguranță pentru salvatori și de prevenire a incendiilor ca urmare a carburantului scurs pe carosabil și a sprijinit eliberarea carosabilului.

Loading...
Comenteaza