Update Foto Accident frontal în Bucea. Șoferul a murit, un pasager în stare gravă

Două persoane au fost transportate la spital, în urma unui accident rutier produs în localitatea clujeană Bucea. Impact frontal între o mașină și un TIR. 

UPDATE: "Bărbatul, care a suferise traumatisme severe multiple, era conștient în momentul în care a fost scos de către echipajele de intervenție, însă era slăbit și confuz. A fost preluat de echipajul de prim ajutor SMURD aflat la locul accidentului, care a început deplasarea pentru a se întâlni pe traseu cu echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă, încadrat cu medic. Întâlnirea a avut loc la ieșirea din orașul Huedin spre Cluj-Npoca, însă starea bărbatului s-a deteriorat pe traseu, înainte de locul de întâlnire, și a intrat în stop. Manevrele de resuscitare au fost începute imediat de către cele două echipaje SMURD, însă, deși s-au susținut mai bine de o oră, organismul bărbatului nu a mai răspuns. Femeia descarcerată din autoturism a fost transferată la UPU Cluj", transmite ISU Cluj. 

----------------------------------------

UPDATE: Șoferul a decedat, pasagerul dreapta față a fost transport în stare gravă la UPU Cluj-Napoca. 

-----------------------------------------

UPDATE: "Un ansamblu de vehicule și un autoturism implicate. Sunt 2 răniți grav, ambii din autoturism (șoferul de 53 de ani și un pasager). Un bărbat de 53 de ani, din loc. Horodnic de Sus, jud. Suceava, a condus autoturismul din direcția Cluj-napoca spre Oradea. Ajuns în dreptul km 558+898m, a pătruns pe sensul opus (cel mai probabil a adormit la volan) unde a intrat în coliziune cu ansamblul de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă, condus regulamentar din sens opus de către un bărbat de 38 de ani. Se circulă alternativ pe un singur sens de mers", transmite IPJ Cluj. 

-----------------------------------------

O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a descacera și a acorda asistență medicală pentru două persoane rămase încarcerate, ca urmare a unui accident rutier, care a avut loc pe raza localității Bucea, în jurul orei 08.40.

"Pompierii sosiți de urgență la locul evenimentului au găsit un autoturism, care intrase în coliziune frontală cu un autotren, în care au rămas încarcerate un bărbat și o femeie. S-a acționat mai bine de 30 de minute pentru a putea extrage cele două victime dintre fiarele contorsionate. Bărbatul, de pe locul șoferului, avea membrele inferioare prinse sub bordul mașinii și cu suferise traumatisme extrem de severe la nivelul acestora. Atât femeia cât și bărbatul au fost transportate la spital în stare de continență, de către echipajele SMURD și SAJ", transmite ISU Cluj. 

 

Loading...
Comenteaza