Update Foto Accident între Luna și Luncani: un bărbat încarcerat și doi răniți

Două persoane rănite în urma unuii accident de circulație produs pe DN15 (E60) Turda – Târgu Mureş, între localităţile Luna şi Luncani. Circulația auto este blocată.

La ora 16.55, Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că  în judeţul Cluj, traficul rutier pe DN15 (E60) Turda – Târgu Mureş s-a reluat în condiţii normale. 

UPDATE: "Conform reprezentantilor Ipj Cluj la data de 12 mai 2019, în jurul orei 15.10, pe DN 15 E 60, între localităţile Luna şi Luncani din judeţul Cluj, a avut loc un accident rutier care s-ar fi produs prin neasigurarea la punerea în mişcare prin efectuarea unui viraj spre stânga, a unui autovehicul condus de un bărbat 49 ani, întrând astfel în coliziune cu un alt autovehicul care se deplasa pe drumul cu prioritate . În urma impactului a rezultat vătămarea corporala a conducătorilor auto şi a unei pasagere din vehicule. Şoferii au fost testaţi cu aparatul etilotest şi rezultatul a fost negativ", transmie IPJ Cluj.

UPDATE: "O autospecială cu modul de descarcerare a intervenit pentru extragerea unui bărbat, de circa 60 de ani, dintr-un autoturism avariat într-un accident rutier care a avut loc astăzi, între localitățiile Luna și Luncani, în jurul orei 15.10. Pompierii au decopertat autovehicul și au extras persoana blocata din autoturism utilizand KED-ul special și au predat-o echipajului SAJ. Au fost consultate medical de echipajele SAJ încă două persoane, dintre care o femeie de circa 60 de ani, care fost transportată la spital", transmite ISU Cluj. 

----------------------

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN15 (E60) Turda – Târgu Mureş, între localităţile Luna şi Luncani (judeţul Cluj), a avut loc o coliziune între două autoturisme. În urma impactului, două persoane au fost rănite. Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri.

Loading...
Comenteaza