Update Foto Accident mortal la Cluj. Un bărbat a murit pe loc și un tânăr este grav rănit

Accident mortal la Cluj. Un bărbat a murit pe loc și un tânăr este grav rănit
| Foto: ISU Cluj

Accidentul a avut loc în această dimineață, în localitatea Bobâlna din județul Cluj. O autospecială, un echipaj SMURD și două ambulanțe au intervenit pentru descarcerarea și acordarea de prim-ajutor șoferilor. Pentru unul dintre ei, a fost prea târziu.

UPDATE 10:32 "Accident rutier cu două autoturisme implicate pe DJ108 B la km 36, soldat cu un mort și un rănit grav. Conducătorul auto în vârstă de 25 ani, care circula dinspre Dej spre Bobâlna, datorită neadaptării vitezei în curbă la dreapta, a pătruns pe sensul opus intrând în coliziune frontal cu un alt autovehicul condus de către un bărbat de 52 ani, acesta din urmă a decedat. Conducătorul auto vinovat nu se află sub influența alcoolului", au completat reprezentanții IPJ Cluj.

"Intervine o autospecială și un echipaj SMURD din Detașamentul de Pompieri Dej cu și 2 echipaje SAJ (Serviciul de Ambulanță Județean- n.red.) pentru descarcerarea a două persoane, ca urmare a unui accident rutier ce a avut loc în localitatea Bobâlna. 

Au fost efectuate manevre de descarcerare pentru șoferii celor două autoturisme de către pompierii ajunși la locul accidentului. Echipajul SMURD a acordat primul ajutor unuia dintre șoferii descarcerați, în vârstă de 26 de ani, care a fost predat ulterior unui echipaj medical SAJ și transportat la spital. Din păcate, a fost declarat decesul celui de-al doilea șofer de către medicul SAJ sosit la locul evenimentului", a transmis ISU Cluj.

Șoferul care a murit în urma impactului era un bărbat de aproximativ 50 de ani și conducea mașina roșie (foto).

Loading...
Comenteaza