Foto Accident mortal pe centura ocolitoare a Clujului! Viteză pe carosabil umed

Un grav accident de circulație a avut loc miercuri seara, pe șoseaua ocolitoare a Clujului, după ce un şofer nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum.

La data de 19 decembrie 2018, în jurul orei 23:40, pe DN Varianta Ocolitoare Cluj Est (VOCE), pe raza comunei Apahida, s-a produs un accident rutier soldat cu decesul unei persoane şi avarierea a două autovehicule.

"Conform primelor verificări, un bărbat, de 45 de ani, din Cluj-Napoca, în timp ce conducea autovehiculul pe DN Varianta Ocolitoare Cluj Est (VOCE), dinspre Vâlcele înspre Apahida, la iesirea dintr-o curbă la stânga, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum (carosabil umed), a pierdut controlul autovehiculului, a pătruns pe sensul opus de circulație, intrând în coliziune cu un ansamblu de vehicule. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în taluzul de pământ aferent sensului de mers ascendent (spre loc. Apahida), după care autoturismul a rămas în sanț orientat cu fața spre axulul drumului. Accidentul s-a soldat cu decesul bărbatului în vârstă de 45 de ani", transmite IPJ Cluj. 

Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Loading...
Comenteaza