Accident pe podul blestemat. Un poliţist şi-a trimis logodnica la morgă

Accident pe podul blestemat. Un poliţist şi-a trimis logodnica la morgă
Un accident extrem de grav s-a petrecut în noaptea de luni spre marţi, în apropiere de Cluj. Victima era o tânără pasageră.

O tânără de 28 de ani din judeţul Satu Mare a murit în noaptea de luni spre marţi, într-un accident rutier petrecut la intrarea în localitatea Gilău. Ea era pasageră în maşina condusă de logodnicul ei, care din câte se pare a adormit la volan. Automobilul a lovit un cap de pod şi s-a făcut praf.

Bărbatul, poliţist în judeţul Bihor, este şi el grav rănit. A fost dus la Urgenţe, apoi a fost transferat la Institutul Inimii. Cei doi ar fi urmat să se căsătorească peste trei luni.

UPDATE: Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj precizează că tragicul eveniment rutier s-a petrecut din cauza vitezei excesive.

"Un bărbat de 30 de ani din județul Bihor, în timp ce conducea un autovehicul pe DN1 E60, pe raza comunei Gilău, înspre Cluj-Napoca, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un cap de pod. În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat", arată oamenii legii. 

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Podul din Gilău pare blestemat. În urmă cu doi ani, acolo au murit trei tinere, care se aflau în maşina condusă de iubitul uneia dintre ele.

Loading...
Comenteaza