Update Foto Accident pe Salcâmului. O persoană încarcerată, doi pietoni răniți

Accident, joi dimineața, pe strada Salcâmului din Cluj-Napoca. 

UPDATE 2: Conducatorul auto care a produs accidentul (victima), are 47 ani și este din Cluj-Napoca. Pietonii loviți - două tinere, una de 21 ani din orașul Balan, județul Harghita, iar cealaltă, de 20 ani, din Brasov. Șoferul nu a consumat alcool, a transmis IPJ Cluj.

UPDATE 1: "La intersecția străzilor Splaiul Independenței cu strada Salcâmului, a avut loc un acccidentul rutier, la ora 09.20, care s-ar fi produs pe fondul neacordării priorității auto prin efectuarea virajului la stânga. În urma impactului, unul dintre vehicule a fost proiectat pe trotuar unde a lovit două persoane. Unul dintre conducătorii auto este la rândul lui rănit", conform IPJ Cluj. 
 
 -------------------------------------

"O autospecială cu modul de descarcerare a intervenit pentru a descarcera și a extrage o persoană, ca urmare a unui accident care a avut loc pe strada Salcâmului din municipiul Cluj-Napoca. Persoana încarcarcertă a suferit mai multe traumatisme, era în stare de conștiență și cooperantă. A fost consultată, stabilizata și transportă la spital de un echipaj SAJ. Al doilea echipaj SAJ a consultat medical încă trei persoane implicate in accident", transmite ISU Cluj. 

Loading...
Comenteaza