Accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. Airbag-urile s-au deschis la 126 km/h

Accidentul în care a murit Răzvan Ciobanu. Airbag-urile s-au deschis la 126 km/h
| Foto: protv.ro

Expertiza preliminară a maşinii conduse de Răzvan Ciobanu arată că airbag-urile s-au deschis la 126 de kilometri pe oră, aceasta fiind viteza în momentul impactului. Istoricul înregistrat de computerul de bord arată că bolidul a circulat şi cu 250 de kilometri pe oră.

Surse judiciare au declarat, joi, pentru corespondentul MEDIAFAX, că expertiza preliminară arată ca în momentul în care s-au deschis airbag-urile maşina condusă de creatorul de modă Răzvan Ciobanu circula cu o viteză de 126 de kilometri pe oră. Acest lucru înseamnă că este posibil ca înainte de impact şoferul să fi condus cu o viteză mai mare. Aceleaşi surse au precizat că în istoricul înregistrat de computerul de bord se vede că bolidul a circulat şi cu 250 de kilometri pe oră. Anchetatorii iau în calcul ca aceasta să fi fost viteza cu care s-a circulat pe autostradă şi exclud, momentan, că aceasta ar fi fost viteza din momentele anterioare accidentului.

Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit, luni dimineaţa, într-un accident produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, în judeţul Constanţa. Înmormântarea va avea loc joi.

Loading...
Comenteaza