Amenzi de 6.000 lei pentru comerţ neautorizat în centrul Clujului

Amenzi de 6.000 lei pentru comerţ neautorizat în centrul Clujului
Poliţiştii locali din Cluj-Napoca au confiscat 250 de kg de legume și fructe și au dat amenzi de 6.000 de lei pentru comerț neautorizat în centrul oraşului.

Au fost identificați 2 agenți economici care comercializează legume și fructe la punctele de lucru de pe strada Memorandumului nr. 13, respectiv stada. Iuliu Maniu nr. 6, care și-au expus și comercializat legume și fructe în exteriorul spațiilor comerciale, direct pe domeniul public.

Pentru neregulile constatate au fost încheiate 2 procese-verbale de constatare a contravenţiilor, în valoare de 6.000 lei, în conformitate cu prevederile H.C.L. nr. 765/2017, completată cu H.C.L. nr. 794/2017 şi ale Legii nr. 12/1990 republicată. De asemenea, au fost confiscate 250 kg de produse, legume și fructe comercializate în locuri neautorizate (fasole verde, ardei, spanac, pere, nectarine, prune, banane, struguri, zmeură).

Acţiunile pentru identificarea celor care practică astfel de comerț neautorizat continuă şi în perioada următoare, atât în zona ultracentrală, cât și în cartierele municipiului.

 

Loading...
Comenteaza