News alert Angajat ISU, rănit în explozia din Mănăştur. Dosar penal pentru tentativă de omor

Angajat ISU, rănit în explozia din Mănăştur. Dosar penal pentru tentativă de omor

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor în cazul subofiţerului de la ISU Cluj rănit după ce o cutie lăsată lângă maşina sa a explodat.

Subofiţerul a suferit un traumatism cranio-facial şi este internat la UPU. ”Pacientul internat la UPU Cluj este stabil, a suferit un traumatism cranio-facial fără modificări la analiza de Computer Tomograf. Este consultat şi din punct de vedere oftalmologic, urmând să rămână sub supravegherea medicilor 6 ore”, au spus sursel medicale.

Purtătorul de cuvânt al ISU Cluj, Andrei Biriş, a declarat, la rândul său, că bărbatul are 31 de ani, este căsătorit, fiind încadrat la ISU Cluj din 2007 ca subofiţer operativ pe autospecială de stingere şi descarcerare. ”Avea şi cursul de pregătire în asistenţă medicală de urgenţă şi atribuţii de paramedic de ambulanţă SMURD”, a spus Biriş.

Potrivit acestuia, în urma deflagraţiei, pompierul a suferit răni uşoare la faţă şi la mâna dreaptă. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj au deschis în acest caz un dosar de tentativă de omor. Subofiţerul de la ISU Cluj a fost rănit joi dimineaţă după ce a ridicat o cutie lăsată lângă maşina sa care a explodat.

Loading...
Comenteaza