Foto Atenție la motocicliști, astăzi, la Cluj! Traseul defilării

Atenție la motocicliști, astăzi, la Cluj!  Traseul defilării

Câteva sute de motociclişti participă, duminică, la campania privind prevenirea incidentelor în trafic intitulată sugestiv "Atenție la motocicliști".

Defilarea din cadrul Campaniei de prevenire a incidentelor „Atenție la motocicliști”, va avea loc în intervalul orar 14:00-15:00. Participanţii se întâlnesc

"Aceasta se află la a VI-a ediție și își propune să responsabilizeze participanții la trafic (șoferi, motocicliști, pietoni) în vederea reducerii incidentelor rutiere. Scopul este acela de a atrage atenția șoferilor să folosească mai des semnalizarea și oglinzile, motocicliștilor să fie temperați în efectuarea manevrelor, pietonilor să fie atenți când se angajează în traversarea străzii și nu numai", spun organizatorii.

Motocicliştii participanţi la eveniment vor porni, de la Sala Sporturilor "Horia Demian",  într-o defilare prin oraş, pe un traseu de aproximativ 10km, fără blocarea traficului.

"Defilarea se va desfășura în coloană, cu însoțirea Poliției Rutiere. Aceasta va ocupa o singură bandă de circulație, astfel că traficul nu va fi blocat. Participanții la paradă NU vor să fie identificați cu cei care turează motoarele, se ridică pe o roată sau conduc cu peste 100 km/h în oraș", au mai adăugat organizatorii evenimentului.

Poza noua 13.05.2018

 

Loading...
Comenteaza