Bărbat cu ordin de restricție, prins la Cluj. Își tăia iubita cu cuțitul

Bărbat cu ordin de restricție, prins la Cluj. Își tăia iubita cu cuțitul
| Foto: Arhiva

Polițiștii clujeni au reținut un bărbat care și-a agresat şi ameninţat cu un cuţit iubita, provocându-i tăieturi la nivelul bărbiei, cu toate că avea interdicție de a se apropia de aceasta. 

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej au fost solicitaţi, sâmbătă, la112 să intervină pe raza localităţii Mănăşturel la un caz de violenţă, caz în care un bărbat a agresat şi ameninţat cu un cuţit o femeie, provocându-i tăieturi la nivelul bărbiei. Apelul venea de la un bărbat care a văzut agresiunea şi a sărit în ajutorul victimei.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat victima în persoana unei femei în vârstă de 39 de ani din municipiul Câmpia Turzii, care le-a declarat că bărbatul care a agresat-o este fostul său concubin, în vârstă de 41 de ani, din comuna  Someș Odorhei, judeţul Sălaj. Totodată femeia a precizat că magistraţii Judecătoriei Năsăud  au emis un ordin de protecţie prin care acestuia i se interzicea să contacteze sau să se apropie de victimă.

În urma activităţilor şi investigaţiilor desfăşurate de către poliţişti a fost identificat şi reţinut bărbatul pe numele căruia exista un mandat de arestare preventivă emis în lipsă de către magistraţii Judecătoriei Târgu Mureş.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.  

Loading...
Comenteaza