Bărbați din Mureș, arestați pentru furt. Au plecat cu bani și bijuterii dintr-o locuință din Cluj

Bărbați din Mureș, arestați pentru furt. Au plecat cu bani și bijuterii dintr-o locuință din Cluj

Doi bărbați din județul Mureș au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, iar unul a fost arestat la domiciliu, cei trei fiind bănuiți de comiterea unui furt din locuință, la Cluj.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Câmpia Turzii cercetează 3 bărbaţi cu vârste cuprinse între 20 și 51 de ani, din comuna Adămuş, judeţul Mureş, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Potrivit polițiștilor, cei trei bărbaţi sunt bănuiţi că, la data de 30 iulie 2018, ar fi pătruns în locuinţa unui bărbat din municipiul Câmpia Turzii, de unde ar fi sustras bani şi bijuterii în valoare de 1.000 de lei.

"La data de 23 aprilie 2019, doi dintre bărbaţi au fost prezentaţi magistraţilor Judecătoriei Turda. Față de unul dintre bărbați a fost dispusă arestarea preventivă pentru 30 de zile, iar față de celălalt a fost dispusă măsura arestului la domiciliu. Cel de-al treilea bărbat este arestat într-o altă cauză", transmite IPJ Cluj.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei bărbaţi.

Loading...
Comenteaza