Video Bătaie generalizată între polițiști și săteni. Spray lacrimogen vs pietre și lemne

Bătaie generalizată între polițiști și săteni. Spray lacrimogen vs pietre și lemne

O bătaie generală a izbucnit între mai mulți localnici din comuna Someș Odorhei, județul Sălaj, și doi polițiști chemați să aplaneze un conflict. La un moment dat, oamenii legii au pulverizat spray lacrimogen.

Polițiștii au fost solicitați pentru a aplana conflictul dintre doi bărbați, însă o femeie i-a înjurat pe oamenii legii, iar incidentul a escaladat, potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sălaj, citați de Zalău 24.

„Polițiștii din cadrul Secției 3 Rurală Jibou au fost solicitați, prin apelul de urgență 112, să intervină în comuna Someș Odorhei la un scandal între doi bărbați. Ajunși la fața locului polițiștii au aplanat conflictul, după care o femeie din apropiere a adresat polițiștilor injurii.

Un polițistul i-a solicitat acesteia în repetate rânduri sa se legitimeze, dar ea a refuzat. Când polițiștii au vrut să o conducă la sediul poliției în vederea identificării, s-a opus, în sprijinul ei venind soțul, care i-a împiedicat pe polițiști să își continue activitatea, întrucât femeia urma să fie încătușată.

Celălalt polițist l-a somat pe soțul femeii, rugându-l să înceteze, dar bărbatul l-a lovit, iar pentru a aplana situația, polițiștii au folosit spray-ul iritant lacrimogen. Împotriva polițiștilor au intervenit mai multe persoane. După folosirea în repetate rânduri a spray-ului, starea conflictuală s-a aplanat.

Cele două persoane implicate în scandal au fost identificate, în persoana unor tineri de 22, respectiv 27 de ani, ambii din comuna respectivă. Față de tânărul de 27 de ani, procurorul a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”, conform IPJ Sălaj.

Loading...
Comenteaza