Bătrân de 85 de ani din Cluj, tâlhărit de un bărbat pe care l-a găzduit câteva zile

Bătrân de 85 de ani din Cluj, tâlhărit de un bărbat pe care l-a găzduit câteva zile
Un bătrân de 85 de ani din comuna clujeană Mihai Viteazu a fost tâlhărit şi agresat de către un bărbat pe care l-a găzduit două zile. A fugit cu bani, calul şi căruţa victimei.

"La data de 5 octombrie, în jurul orei 20:40, polițiștii din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, din localitatea Cornești, comuna Mihai Viteazu, a fost agresat fizic. La fața locului s-a deplasat o echipă operativă, fiind identificat un bărbat, de 85 de ani, care a reclamat faptul că, în jurul orei 16:00, a fost agresat de către un bărbat pe care l-a găzduit circa 2 zile, însă nu a putut preciza date exacte despre identitatea acestuia.Totodată, cel în cauză i-ar fi sustras bărbatului circa 900 de lei și alte bunuri, după care ar fi plecat în direcție necunoscută, luând calul și căruța victimei", se arată într-un comunicat remis presei.

Bătrânul a fost transportat la Spitalul Municipal Turda pentru îngrijiri de specialitate.

Tâlharul a fost prins în scurt timp pe raza comunei Poșaga, județul Alba, în timp ce se deplasa cu atelajul cu tracțiune animală.În urma probatoriului administrat, față de acesta a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 95%.

Loading...
Etichete
Comenteaza