Bere cu cireşe şi salam de peşte la o expoziţie a studenţilor agronomi

Bere cu cireşe şi salam de peşte la o expoziţie a studenţilor agronomi
Expoziţie inedită la Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară (USAMV) în această dimineaţă: clujenii pot vedea prezentarea anuală de produse prilejuită de susţinerea lucrărilor de licenţă din această sesiune.

Expoziţia are loc în această dimineaţă, de la ora 10:30, în holul din faţa Amfiteatrului Bleumarin din clădirea Institutului de Ştiinţe ale Vieţii. Cadrele didactice şi studenţii specializărilor "Tehnologia prelucrării produselor agricole" şi "Controlul şi expertiza produselor alimentare" expun mâine rezultatele muncii lor - "produse inovative, sănătoase, de cea mai bună calitate şi care corespund cerinţelor pieţei", după cum arată USAMV.

Printre realizările proiectelor de licenţă din acest an, care vor fi prezentate în cadrul expoziţiei, se găsesc brânza telemea din lapte de capră cu adaos de mărar, berea cu cireşe, specialităţi de ciocolată - praline, iaurt cu adaos de cotlet haiducesc, pâine din făină integrală cu ingrediente funcţionale, salam afumat de peşte cu proteină de soia, sisteme moderne de ambalare a berii - Bag in Box, distilate din vin învechite prin metode moderne, cremă de unt cu ulei de palmier, covrigei cu tărâţe şi rozmarin şi multe altele.

(D.E.)

 

Loading...
Comenteaza