Bilete de tren la jumătate de preţ de Valentine's Day şi de Dragobete, oferite de CFR Călători

Bilete de tren la jumătate de preţ de Valentine's Day şi de Dragobete, oferite de CFR Călători
Reducerea este valabilă pentru călătoria la clasa 1 și a 2-a şi se acordă la achiziţionarea a două bilete pentru acelaşi tren InterRegio, fiind disponibilă exclusiv la casele de bilete din staţiile CFR.

Potrivit unui comunicat de presă al CFR Călători, reducerea de 50% din tariful biletului întreg, pentru zilele de 14 și 24 februarie 2017, în cadrul campaniei "IR Special/Oferta pentru 2", este valabilă pentru călătoria la clasa 1 și a 2-a, se acordă la achiziționarea a două bilete pentru același tren InterRegio și este disponibilă exclusiv la casele de bilete din stațiile CFR. 

"În gara vieții opresc multe trenuri. Doar unul este cel al dragostei. Și chiar dacă pare că acesta nu ne așteaptă, merită să alergăm după el", a declarat directorul general al CFR Călători, Iosif Szentes.

Oferta se refer[ doar la anumite trenuri și nu se cumulează cu alte oferte. Tariful de rezervare a locului se achită integral, se arată în comunicat.

De asemenea, cuplurile de îndrăgostiți sunt așteptate în zilele de 14 și 24 februarie să oprească timpul în loc, imortalizând momente de iubire printr-o fotografie sau printr-o declarație la megafonul din Gara de Nord București. Fotografiile vor fi reunite în cadrul evenimentului Facebook "Iubește și călătorește!".

CFR Călători este operatorul național feroviar de pasageri care efectuează transportul public de călători pe calea ferată.

 

Loading...
Comenteaza