Foto Black Eyed Peas promite să revină la Untold

Black Eyed Peas promite să revină la Untold

Trupa americană Black Eyed Peas s-a întors după 11 ani în România, pe scena principală a Festivalului Untold. Au fost primiţi de peste 80.000 de fani, iar rapperii americani au replicat că "se întoarce în SUA şi vor spune tuturor că Untold este cel mai tare festival din lume".

Au fost impresionaţi de energia fanilor români, cărora le-au spus "Voi ne-aţi amintit de ceea ce facem. Am căutat iubirea şi am găsit-o chiar aici, în România”.

De asemenea, şi-au cerut scuze că au subestimat festivalul de muzică din Cluj-Napoca "Suntem recunoscători. Nu am crezut că Untold este atât de mare. L-am subestimat. Îmi cer scuze. Sunt fericit, este o onoare să fiu în România, mă simt binecuvântat că sunt aici. Este minunat”.

Ulterior, într-o postare făcută pe pagina lor oficială de Facebook, cei de la Black Eyed Peas spun că abia aşteaptă să revină la Untold. 

Hiturile „Where Is the Love?”, „I Gotta Feeling”, „Rock that Body” şi „Let’s Get It started” au fost excelent primite și cântate la unison cu publicul Untold.  Artiştii au filmat şi pozat publicul clujean, s-au îmbrăcat cu tricolorul ţării şi şi-au prezentat piese de pe viitorul album. Au urcat pe scenă alături de noua lor solistă - Jessica de la Voice PH (Jessica Reynoso), care o înlocuieşte pe deja celebra Fergie - şi care a făcut faţă cu brio primului ei mare concert, având o voce puternică şi o prezenţă scenică deosebită. 

Se pare că organizatorii Untold au reuşit să deschidă cu acest concert "poarta" spre industria muzicală a Americii şi, poate în anii ce vor urma, nume mari ale momentului vor ajunge la Cluj-Napoca: "Ne vom întoarce în SUA şi le vom spune tuturor că Untold este cel mai tare festival din lume", au spus rapperii.

Pe tot parcursul concertului aceștia au repetat cuvintele: România, Cluj, iubire, fiind impresionaţi că după patru nopţi de festival văd atât de multe persoane şi energie în faţa ochilor. Concertul Black Eyed Peas de la Untold a fost singurul din Europa din acest an. 

Black Eyed Peas este o formație americană de muzică hip hop/R&B și pop/dance, originară din Los Angeles, California, fondată în 1995 de către Will.I.Am , Apl.De.Ap și Taboo. După două albume apreciate de critică, dar cu un succes comercial minor, grupul a cooptat-o în 2003 pe Fergie și a lansat un album de succes, Elephunk, ce a produs hiturile "Where is the Love?", "Shut Up" și "Hey Mama".

Albumul Monkey Business (2005) a primit de trei ori discul de platină în Statele Unite și Regatul Unit, iar "Don't Phunk With My Heart" și "My Humps" s-au clasat pe locul 1 în Australia și Canada, pe locul 3 în Regatul Unit și Statele Unite. După o pauză de trei ani, grupul s-a întors cu un album electro/dance, primit cu recenzii mixte.

Primele două extrase pe single, "Boom Boom Pow" și "I Gotta Feeling" au primit premii Grammy și au stabilit un record, staționând timp de 26 de săptămâni pe prima poziție din clasamentul Billboard Hot 100. În 2012 trupa anunță o pauză nelimitată, neștiind când va avea loc revenirea.

Loading...
Comenteaza