Căpușul ucigaș. Nou accident mortal în comuna clujeană

Căpușul ucigaș. Nou accident mortal în comuna clujeană
Un bărbat cu dizabilităţi din localitatea Căpuşu Mare a fost lovit mortal, de o maşină sâmbătă, în jurul orei 12:00, pe o trecere de pietoni din localitate, în timp ce încerca să treacă strada.


 
”Şoferul, un conducător auto în vârstă de 22 de ani, din judeţul Dâmboviţa, n-ar fi acordat prioritate unui pieton în vârstă de 51 de ani, din Căpuşu Mare, angajat în traversarea regulamentară a DN1 - E60, prin loc marcat. 

În urma impactului, pietonul a decedat. Conducătorul auto nu era sub influenţa alcoolului, iar poliţia continuă cercetările în cauză”, a declarat Simona Vîrci, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Cluj. Cadavrul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj în vederea autopsierii.

Acum o lună, un alt accident de circulație, tot în weekend, soldat cu decesul unei persoane, conducătorul auto, a avut loc în localitatea clujeană.  Potrivit martorilor, șoferul, de 24 de ani, din Huedin, a murit după ce a încercat să efectueze o depășire.

El a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat cu mașina pe câmpie. În urma impactului, conducătorul auto a decedat. Rareș Paul Râșnoveanu, fost cameraman la posturile de televiziune Digi, B1 și REALITATEA, era singur în mașină. De-a lungul timpului la Căpușu Mare au avut loc numeroase accidente terminate cu victime omenești.

Loading...
Comenteaza