Cazul polițistului pedofil. Coaliția pentru Familie, apel către toate autorităţile din România

Cazul polițistului pedofil. Coaliția pentru Familie, apel către toate autorităţile din România
Coaliţia pentru Familie cere, sâmbătă, prin intermediul unui comunicat de presă, tuturor autorităţilor din România să intervină pentru a stopa cauzele care duc la valul de abuzuri şi agresiuni sexuale al căror victime sunt copiii.

Coaliţia pentru Familie transmite, într-un comunicat de presă, că părinţii din România se cutremură văzând ororile la care sunt supuşi copiii în foarte multe cazuri de agresiune din ţara noastră şi condamnă "ferm toate încercările de muşamalizare, protejare şi reinterpretare a unor agresiuni cu motivare sexuală asupra minorilor".

"Coaliţia pentru Familie cere tuturor autorităţilor din România să intervină pentru a stopa cauzele care duc la valul de abuzuri şi agresiuni sexuale al căror victime sunt copiii. După perioade prea lungi de acoperire şi muşamalizare a abuzurilor sexuale, copiii familiilor românilor sunt victimele predilecte ale unor reţele naţionale şi internaţionale de pedofili. Astăzi suntem martorii neputincioşi al unui caz extrem de grav de acoperire şi protejare a unui angajat al ministerului de interne, care a agresat în mod repetat minori şi femei. Această situaţie demonstrează gradul de neconceput la care s-a ajuns în ceea ce priveşte domnia bunului plac şi lipsa de respect pentru integritatea şi demnitatea fiinţei umane la nivelul instituţiilor statului român", scrie într-un comunicat de presă al Coaliţiei pentru Familie.

Organizaţia menționează și faptul că în ultimii trei ani a fost ignorată de autorităţile statului.

"În numele celor trei milioane de români care au semnat pentru protejarea constituţională a familiei, tragem semnalul de alarmă: iată unde duce drumul nesocotirii valorilor fundamentale ale civilizaţiei creştine. (...) Rolul primordial pe care familia l-a avut de-a lungul istoriei poporului român are nevoie de protecţia noastră, a tuturor, în faţa tendinţelor dezumanizante cu care ne confruntăm. Numai prin întoarcerea la valorile fundamentale ale civilizaţiei creştine vom avea condiţiile pentru respectarea demnităţii umane şi a familiei. Aceste valori pot aduce siguranţă, bucurie şi dezvoltare armonioasă copiilor din România", mai spun cei de la Coalițiapentru Familie în comunicatul remis presei.

 

Loading...
Comenteaza