Video Ce spun artiştii străini despre experienţa Untold. Armin, Black Eyed Peas sau The Chainsmokers

Ce spun artiştii străini despre experienţa Untold. Armin, Black Eyed Peas sau The Chainsmokers

La ediţia din 2018 Untold au participat 355.000 de oameni veniţi din întreaga lume, alături de 200 de artişti internaţionali, între aceştia regăsindu-se Armin van Buure, Black Eyed Peas, The Prodigy, Steve Aoki, Tiesto, Diplo, The Chainsmokers, Jason Derulo, Kygo, Afrojack, Don Diablo, Dimitri Vegas&Like Mike.

Artiștii străini care au participat în acest an la Festivalul Untold au povestit, pentru Pro TV, ce cred despre România și despre publicul român. Reacțiile lor le găsiți în clipurile de AICI! 

„România, îmi dai voie să ajung la inima ta?”. Primele cuvinte ale lui Armin van Buuren pe mainstege-ul de la Untold. Olandezul a mixat până după ora 09.00 dimineaţa, stabilind un nou record pe scenă. 

The Chainsmokers: "Este una dintre cele mai profesioniste scene, o concurează doar cea de la Tomorrowland. Oamenii sunt entuziaşti. Nu contează că plouă afară, îşi dau frâu liber". 

"Sunt foarte fericit că ştiu acum despre acest festival, e o nebunie. E interesant să vezi diversitatea line-up-ului. Mulţimea e plină de energie, participă". 

O creştere semnificativă s-a observat şi în acest an în privința numărului de turişti străini care au participat la festival. În cele patru zile, 35.000 de turişti străini au venit în Cluj-Napoca din toate colţurile lumii. În 2018, Untold a atras în comunitatea clujeană, în cele patru zile, 45 de milioane de euro. 

30.000 de bilete vândute la Untold 2019

Cu niciun artist anunţat, organizatorii Untold au vândut peste 30.000 de bilete, în doar câteva minute, la ediţia din 2019 a festivalului de muzică din Cluj-Napoca. În 21 noiembrie 2018, au fost puse în vânzare pentru toți fanii festivalului, chiar și pentru cei care nu s-au înregistrat, abonamente la prețul de 119 euro plus taxe și  abonamente VIP la prețul de 269 de euro plus taxe. 

Prețul final al abonamentelor va fi de 169 de euro, plus taxe, iar al abonamentele VIP de 339 de euro, plus taxe. În 2019, festivalul Untold va avea loc perioada 1-4 august, tot la Cluj-Napoca.

 

Loading...
Comenteaza