Cei doi bărbaţi care s-au bătut pe Calea Floreşti, amendaţi de poliţie

Cei doi bărbaţi care s-au bătut pe Calea Floreşti, amendaţi de poliţie
Cei doi bărbaţi care și-au împărțit pumni, vineri, pe Calea Florești, în zona podului „N”, au fost amendați cu 300 de lei, respectiv 200 de lei, pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal în locuri sau localuri publice. Totuşi, cei doi nu au dorit să depună plângere unul împotriva celuilalt.

"În 12 iulie 2013, în jurul orei 18:05, o patrulă de poliţie care executa serviciul de patrulare pe str. Calea Floreşti, în zona podului „N", s-a sesizat din oficiu cu privire la un scandal ce avea loc între două persoane de sex masculin. În timp ce poliţiştii îi identificau pe cei doi în persoana lui G. Victor din com. Săvădisla şi D. Vasile din municipiul Cluj-Napoca, evenimentul a fost anunţat prin apelul unic de urgenţă 112. Poliţiştii au solicitat o ambulanţă la faţa locului, cele două persoane implicate în altercaţie au fost consultate de medic, însă au refuzat transportarea la spital", se arată într-un comuniat de presă remis de IPJ Cluj.

Cu ocazia audierii, cei doi au declarat că nu doresc să depună plângere penală unul împotriva altuia şi nu formulează nici alte pretenţii, aceştia fiind sancţionaţi contravenţional la Legea 61/1991 cu amendă contravenţională în cuantum de 300 lei, respectiv 200 lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal în locuri sau localuri publice.

Amintim că, în cursul zilei de sâmbătă, pe site-ul de videosharing youtube a fost postat un filmuleţ ce surprinde doi bărbaţi ce se i-au la pumni pe Calea Floreşti, în zona Podului "N". Cel ce a filmat scena i-a întărâtat pe bărbaţi în loc să intervină şi să aplaneze conflictul.

Loading...
Comenteaza