Video Foto Cel mai mare spărgător de locuinţe din Ardeal, prins în Cluj-Napoca. Se pregătea de o nouă efracţie

Cel mai mare spărgător de locuinţe din Ardeal, prins în Cluj-Napoca. Se pregătea de o nouă efracţie

Un bărbat de 54 de ani, urmărit național și internațional pentru furt calificat, a fost depistat pe strada București din Cluj-Napoca. În urmă cu 15 ani, avea probate circa 70 de furturi din locuinţe, lucru ce i-a adus titulatura de "cel mai mare spărgător de locuinţe din zona Ardealului".

"La data 8 ianuarie 2019, polițiștii au depistat un bărbat urmărit național și internațional. Bărbatul în vârstă de 54 de ani, din Cluj-Napoca, a fost depistat pe strada București, din Cluj-Napoca, de către polițiști. Asupra lui a fost găsit un rucsac în care se găseau unelte, folii aluminiu, potoarcă și alte bunuri care se folosesc la pătrunderea prin efracție în locuințe", transmite IPJ Cluj. 

Pe numele bărbatului erau emise două mandate de executare a unor pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 2 ani, 6 luni și 934 zile închisoare pentru furt calificat și 1 an și 934 zile închisoare, pentru furt. Mandatele au fost emise în anii 2017, 2018, de către Judecătoriile Dej și Cluj-Napoca. De asemenea, bărbatul în vârstă de 54 de ani, din Cluj, este cercetat, în prezent, pentru comiterea infracțiunii de tentativă la furt calificat, în formă continuată, după ce, în luna decembrie 2018, ar fi încercat să pătrundă în mai multe locuințe de pe strada Eugen Ionesco, din Cluj-Napoca, în scopul sustragerii de bunuri.

Bărbatul a fost încarcerat la penitenciarul Gherla.

Loading...
Comenteaza