Cetăţeanul Boc, fără fiţe într-un zbor low-cost. Merge la un summit european

Cetăţeanul Boc, fără fiţe într-un zbor low-cost. Merge la un summit european
| Foto: expresmagazin.ro

Primarul Clujului nu are fiţe de politician român. Merge pe jos la primărie şi, uneori, se întoarce acasă cu autobuzul. Miercuri a plecat la Bucureşti, la al VIII-lea summit al Comitetului European al Regiunilor şi Oraşelor, cu un zbor low-cost. 

"Am zburat azi dimineață cu o cursă low-cost de la Cluj la București. La două scaune distanță de mine s-a așezat un domn cu blugi, geacă și un rucsac în spate. Era singur și avea o fizionomie care-mi părea cunoscută. Atât că eram eu foarte buimac de somn și nu știam de unde să-l iau.

După ce l-am privit mai atent m-am prins că e prof universitar, fost prim-ministru și primarul unui oraș mare de la noi din țară. Discret, amabil a stat cuminte la toate cozile de îmbarcare și fără să atragă atenția. N-am vrut să fiu mojic și să-i fac poze sau să bag selfie-uri de cocalar cu el în spate.

Nu-i ridic nici osanale, dar trebuie să recunosc: într-o țară plină de șmecheri impertinenți, fanfaroni și de „pentru că putem” genul ăsta de politicieni sunt păsări tot mai rare", a scris Andrei Ţigănaş, fiul arhitectului clujean Şerban Ţigănaş, pe Facebook.

Loading...
Comenteaza