Clujean bănuit că ar fi împuşcat un cal, cercetat de poliţişti

Clujean bănuit că ar fi împuşcat un cal, cercetat de poliţişti
Un bărbat, bănuit că ar fi împuşcat un cal pe raza comunei clujene Măguri Răcătău, cercetat de poliţişti.

"La data de 4 octombrie, în jurul orei 23:30, Poliția a fost sesizată cu privire la faptul că, pe raza comunei Măguri Răcătău a fost găsită o cabalină decedată, existând suspiciuni că ar fi fost împușcată.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au stabilit că fapta sesizată se confirmă, fiind solicitați medici veterinari pentru efectuarea necropsiei în vederea stabilirii cauzei exacte a decesului.

În urma investigațiilor efectuate, la data de 6 octombrie, polițiștii au identificat un bărbat, de 36 de ani, din Valea Ierii, bănuit de comiterea faptei. În urma identificării, a fost ridicată o armă de vânătoare și 2 cartușe pentru expertize, în vederea continuării cercetărilor", transmite IPJ Cluj. 

În cauză se efectuează investigații sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uciderea animalelor, cu intenție, fără drept, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

Polițiștii specializați pe această linie vor intensifica acțiunile în perioada următoare pentru prevenirea braconajului cinegetic.

 

Loading...
Etichete
Comenteaza