Clujean fără permis, după gratii. A furat o masină, a făcut un accident și a fugit

Clujean fără permis, după gratii. A furat o masină, a făcut un accident și a fugit
| Foto: gazetavalceana.ro

Un clujean a fost reținut de polițiști după ce a făcut un accident și a fugit. Bărbatul nu avea permis de conducere, iar mașina era furată.

Accidentul rutier, care s-a soldat cu rănirea uşoară a unei persoane şi avarierea a două autoturisme, a avut loc duminică, în jurul orei 10:25, la intersecţia străzilor Fabricii cu Bucureşti din Cluj-Napoca.

"Conducătorul unui autoturism, care circula pe strada Fabricii spre strada Bucureşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară, părăsind locul accidentului şi abandonând ulterior autoturismul, pe strada Bucureşti. În urma accidentului, o femeie de 26 de ani din comuna Găluţaş, judeţul Harghita, a fost rănită uşor.

Activităţile desfăşurate de către poliţişti au condus la identificarea persoanei care a condus autoturismul, aceasta fiind un bărbat de 27 de ani din Cluj-Napoca care nu deţine permis de conducere și care ar fi sustras autoturismul cu scopul de a-l folosi.

Faţă de bărbat, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea acesteia, bărbatul să fie prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive", transmite IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, vătămare corporală din culpă şi furt în scop de folosinţă, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Loading...
Comenteaza