Clujeanul rănit în urma furtunii din Grecia este adus acasă cu o ambulanţă

Clujeanul rănit în urma furtunii din Grecia este adus acasă cu o ambulanţă

Bărbatul care şi-a pierdut soţia şi fiul în urma furtunii din Halkidiki, este adus în ţară cu o ambulanţă, urmând să fie internat la Cluj.

Conform informaţiilor şi imaginilor difuzate de Antena 3, bărbatul este preluat cu o ambulanţă, pentru a fi adus în ţară. El ar urma să fie internat la un spital din Cluj.

Deşi informaţii iniţiale indicau că externarea era programată vineri, a ales să mai rămînă în spital, pentru a beneficia de îngrijiri medicale până la momentul plecării, scrie news.ro.

MAE a transmis vineri că bărbatul se află în afara oricărui pericol şi va fi externat, iar trupurile soţiei şi fiului acestuia vor fi repatriate la începutul săptămânii viitoare, după ce vor fi obţinute toate documentele necesare. 

”Reprezentanţii Consulatului General al României la Salonic s-au deplasat la unitatea medicală unde este internat cetăţeanul român rănit, pentru a obţine mai multe informaţii cu privire la starea sa de sănătate. În urma discuţiilor cu reprezentanţii spitalului, a rezultat faptul că acesta se află în afara oricărui pericol şi urmează să fie externat în cursul zilei de astăzi”, a transmis, vineri, MAE.

Loading...
Comenteaza