Clujenii petrec Crăciunul în stradă. Cu luminiţe şi steaguri

Clujenii petrec Crăciunul în stradă. Cu luminiţe şi steaguri
Clujenii nu vor să lase "PSD și ALDE să-şi bată joc de ţară" şi vor ieşi la proteste şi în preajma sărbătorilor de iarnă. Mai precis sâmbătă, în 23 noiembrie 2017, la ora 18.00. Punctul de întâlnire este Monumentul Memorandiştilor.

"Masacrarea Justiției de către PSD-ALDE, criticată de magistrați, Departamentul de Stat, Comisia Europeană, este mai mult decât un atac la procedurile de drept și la adresa luptei anticorupție.

Este un asalt chiar la adresa democrației din România. Felul în care PSD și ALDE au abuzat procedurile parlamentare legitime, în care au încercat să închidă gura Opoziției și a oricui a îndrăznit să se împotrivească reprezintă semnale care ar trebui să alarmeze orice român care dorește pentru România o viață în libertate și democrație. La care se adauga si modificarile Codului de Procedură Penală și situația generală gravă din toate celelalte domenii ( sănătate, educație, economie, infrastructură, cultură, ecologie )
Hai sa le transmitem zi de zi PSD și ALDE că nu vom accepta să își bată joc de toată lupta acestei țări pentru a funcționa ca o țară demnă, liberă și funcțională ca stat de drept.

Vă propunem ca pe toata durata marsului (pol publicat in curand) sa tinem Led-urile telefoanelor aprinse, să veniți la voi cu lanterne, steaguri ( Romania, U.E, S.U.A, etc ) .

Nu uitați să dați invite la eveniment cunoscuților, să le scrieți în privat ( messenger, whats'up, instagram, etc ). Toți în stradă, pentru justiție, pentru democrație, pentru voi !", se arată în mesajul de protest publicat pe reţelele de socializare. 

 

Loading...
Comenteaza