Contrabandist de țigări, prins în tren. Cum transporta marfa

Contrabandist de țigări, prins în tren. Cum transporta marfa
Polițiștii clujeni au reținut și arestat preventiv un bărbat care transporta țigarete de contrabandă.

Bărbatul a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca - Biroul de Siguranță Publică și Protecție Călători în cursul zilei de joi. 

În timp ce se aflau în misiune de patrulare pe trenul care circulă pe relația Iași - Timișoara Nord, în apropiere de Stația C.F. Câmpia Turzii, ei au identificat un bărbat care avea asupra sa două genți de voiaj care conțineau țigarete de contrabandă.

În urma controlului s-a stabilit că acesta, un bărbat de 60 de ani din județul Timiș, transporta 16.940 de țigarete, în valoare de circa 9.600 de lei, care ar fi fost introduse ilegal pe teritoriul țării, fără a fi supuse accizării, pentru a fi comercializate.

"Țigaretele au fost ridicate în vederea confiscării. În cauză s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de deținere de bunuri sau mărfuri care trebuie plasate sub regim vamal, cunoscând că acestea provin din contrabandă, faptă prevăzută și pedepsită de Legea nr. 86/2006", au transmis oamenii legii.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior a fost arestat preventiv de către magistrați. Cercetările continuă în cauză.

Loading...
Comenteaza