Cu poliţiştii la un pas distanţă, doi tâlhari au ameninţat cu cuţitul un tânăr, în centrul Clujului. Cum s-a terminat aventura

Cu poliţiştii la un pas distanţă, doi tâlhari au ameninţat cu cuţitul un tânăr, în centrul Clujului. Cum s-a terminat aventura
Doi bărbaţi depistați în flagrant delict în timp ce încercau să sustragă prin ameninţări şi violenţă un telefon mobil au fost reţinuți luni pentru 24 de ore.

Tâlharii, un tânăr de 21 de ani şi unul de 24 de ani din comunele Apahida și Dragu, au fost surprinşi de oamenii legii în timpul comiterii unei tentative la tâlhărie calificată.

"În fapt, în jurul orei 19:50, pe strada Ștefan cel Mare din Cluj-Napoca a izbucnit un conflict spontan între trei bărbați. Din primele investigații a reieșit faptul că doi dintre aceștia au încercat deposedarea de un telefon mobil al celui de-al treilea, prin folosirea violenței și sub amenințări", au transmis reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj. 

Schema celor doi nu le-a reuşit întrucât în imediata apropiere se aflau câţiva poliţişti, care au intervenit de îndată, urmărindu-i câteva zeci de metri pe cei doi tineri şi mai apoi imobilizându-i, după interceptare.

Pe traseul urmat de cei doi bărbați polițiștii au găsit și ridicat un cuțit rabatabil, abandonat de unul dintre cei urmăriți, obiect pe care l-ar fi folosit pentru constrângerea victimei în vederea remiterii telefonului.

De asemenea, la fața locului a fost identificată persoana amenințată, un tânăr de 20 ani din Turda, aceasta nefiind prejudiciată datorită intervenției polițiștilor. 

Persoanele reținute urmează a fi prezentate Judecătoriei Cluj-Napoca cu propunere de arestare preventivă, iar cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Loading...
Comenteaza