News alert Foto Cum s-a produs accidentul de la ieşire din Turda. O femeie a murit şi 4 persoane, între care 2 copii, au fost răniţi

Cum s-a produs accidentul de la ieşire din Turda. O femeie a murit şi 4 persoane, între care 2 copii, au fost răniţi
Maşină răsturantă în şanţ la ieşire din Turda. O persoană a decedat, printre răniţi se numără şi copii
Maşină răsturantă în şanţ la ieşire din Turda. O persoană a decedat, printre răniţi se numără şi copii
Maşină răsturantă în şanţ la ieşire din Turda. Patru răniţi, între care şi un copil

Poliţiştii clujeni au stabilit cauzele producerii accidentului în urma căruia o femeie a murit şi alte patru persoane, între care şi doi copii, au fost răniţi, incident ce a avut loc, marţi seara, la ieşire din Turda. 

"La data de 11 septembrie 2018, în jurul orei 18.20, pe DN 1 E81, pe raza comunei Mihai Viteazul, judeţul Cluj, a avut loc un accident rutier grav, soldat cu decesul unei persoane, rănirea uşoară a altor patru şi avarierea a două autoturisme, în următoarele împrejurări:

Un bărbat de 32 de ani din municipiul Săcele, judeţul Braşov, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 1 E81, pe raza comunei Mihai Viteazul, judeţul Cluj, s-a angajat în efectuarea unei depăşiri neregulamentare şi nu a păstrat o distanţă laterală suficientă faţă de vehicului pe care îl depăşea, respectiv un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din Baia Mare, judeţul Maramureş. Din acest motiv, a acroşat autoturismul depăşit, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă ajungând în şanţul care mărgineşte partea carosabilă", transmite IPJ Cluj. 

În urma accidentului, o femeie de 31 de ani din Cluj-Napoca, pasager în autoturismul condus de bărbatul care a provocat accidentul, şi-a pierdut viaţa. De asemenea au fost răniţi uşor conducătorul auto vinovat, o femeie de 35 de ani din Cluj-Napoca şi doi minori, unul cu vârsta de 9 ani, respectiv 11 luni. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de „ucidere din culpă” şi „vătămare corporală din culpă”, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Loading...
Comenteaza