De unde puteţi să vă achiziţionaţi produse tradiţionale

De unde puteţi să vă achiziţionaţi produse tradiţionale
Începând din 14 şi până în 24 decembrie, clujenii sunt aşteptaţi la o nouă ediţie a târgului „Produs de Cluj", în parcarea hipermarketului Cora. La eveniment participă peste 50 de expozanţi, producători de carne şi lactate, miere, siropuri naturale, murături, pâine, cozonaci, prăjitură etc., precum şi expozanţi cu produse artizanale, icoane pe sticlă, costume tradiţionale şi nu numai. Nu vor lipsi nici concertele de muzică populară şi colinde.

Asociaţia „Produs de Cluj", subordonată Consiliului Judeţean, a ajuns la organizarea celei de-a XIII-a ediţii a târgului de produse tradiţionale. "Încercăm să venim în întâmpinarea clujenilor, acum, în prag de sărbători. De altfel, această ediţie a târgului Produs de Cluj este specială tocmai pentru că este dedicată sărbătorilor şi obiceiurilor de iarnă. Sper ca un număr cât mai mare de cetăţeni să treacă pe la standurile din cadrul târgului pentru a gusta şi achiziţiona, la preţuri decente, produse gustoase, locale şi tradiţionale, de cea mai bună calitate, direct de la producători. Totodatată, vizitatorii vor avea parte de concerte de colinde şi de evenimente cultural-artistice de calitate. Cred că acest eveniment ne va ajuta pe toţi să pătrundem în spiritul sărbătorilor de iarnă" a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu.

Târgul Produs de Cluj s-a deschis de ieri, după-masă, în parcarea hipermarketului Cora, urmând a se închide în 24 decembrie. În cadrul evenimentului participă peste 50 de expozanţi cu produse artizanale, icoane pe sticlă, produse din piele prelucrată, mici producători de brânzeturi/lactate, murături şi produse tradiţionale din carne. Pe toată perioada târgului, între orele 12:00 şi 20:00, vizitatorii vor putea achiziţiona miere de albine, siropuri naturale, uleiuri presate la rece, pâine de casă sau palaneţe, halva, prăjituri, ciocolată de casă, precum şi legume specifice din Râşca, Turda sau Deuşu. De asemenea, nu vor lipsi nici preparatele tradiţionale la grătar şi vinul fiert. Astfel, târgul constituie un bun prilej pentru micii producători şi pentru operatorii economici din industria alimentară să-şi prezinte în faţa publicului clujean, în prag de sărbători, ofertele. Vor concerta grupuri de colindători din cadrul Liceului de Artă Cluj, de la şcolile populare de artă din Cluj-Napoca şi din Gherla, precum şi ansamblurile folclorice Rapsodia Someşană, Bucium şi Clubul Vedetelor.

 

Loading...
Etichete
Comenteaza