Dealer de droguri, abonat la festivalurile din Cluj, prins de poliţişti

Dealer de droguri, abonat la festivalurile din Cluj, prins de poliţişti

Polițiștii clujeni au constatat circa 90 de fapte penale pe perioada festivalului de muzică recent încheiat, din care 81 vizează încălcarea legii privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri. Celelalte fapte se referă la furturi.

"De exemplu, un tânăr, din Cluj-Napoca, a fost reținut pentru 24 de ore de către procurorii DIICOT după ce a fost depistat, la data de 4 august, având asupra sa substanțe psihoactive. Cel în cauză fusese depistat și la festivalurile anterioare, la Electric Castle și la Untold 2017, având droguri de risc și de mare risc, respectiv cannabis, comprimate ecstasy și cocaină, droguri pe care intenționa să le distribuie, conform probatoriului administrat. Ulterior, față de bărbat a fost dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile", transmite IPJ Cluj.

De asemenea, polițiștii clujeni au prins în flagrant delict două persoane bănuite de furturi din buzunare, asupra acestora fiind găsite 3 telefoane mobile sustrase; acestea au fost recuperate și predate persoanelor vătămate.
Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat aproape 100 de sancțiuni contravenționale.Loading...
Comenteaza