News alert Update Defecţiune la Orange! Ce spune compania

Defecţiune la Orange! Ce spune compania

Mai mulţi clienţi ai reţelei de telefonie mobilă Orange au reclamat că nu au semnal pe telefoane în acest moment, nu pot accesa internetul şi nici aplicaţiile dezvoltate de companie. Probleme au fost semnalate în mai multe judeţe, între care şi la Cluj.

UPDATE, ora 20.00.  Serviciile de voce, date, precum și aplicațiile Orange funcționează în parametri normali. Le recomandam celor care inca intampina probleme sa inchida si sa redeschida telefonul. Mulțumim tuturor pentru răbdare și înțelegere.

UPDATE, ora 18.00. Au fost identificate 3 secționări ale rețelei de fibră optică în județele Bistrița-Năsăud, Brașov și Mehedinți. Două dintre secționări au fost simultane. Tehnicienii au reușit să remedieze avaria cauzată de prima secționare și sunt în continuare pe teren. Serviciile încep să revină gradual la parametri normali.

UPDATE, ora 16.50.  Au fost trei secţionări ale reţelei de fibră optică, în Transilvania şi în Banat

Secţionarea cablurilor de fibră optică a avut loc în Transilvania şi în Banat, în trei zone diferite, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale din compania Orange. „În prezent investigăm, nu ştim dacă au fost lucrări publice sau altceva”, au precizat sursele citate.

---------------------------------  

"Salut, momentan, o parte dintre clienţii noştri întâmpină dificultăţi în accesarea serviciilor de voce şi date, precum şi a aplicatiilor Orange. Această situaţie se manifestă ca urmare a secţionării multiple în reţeaua de fibră optică. Colegii noştri din departamentul Tehnic lucrează deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplăceri şi îţi multumim pentru înţelegere. Revenim imediat ce avem noutăţi", scrie Orange pe Facebook! 

 

Loading...
Comenteaza