Directorul CFR SA a fost demis

Directorul CFR SA a fost demis
Ministrul Transportuilor, Felix Stroe, a anunţat, marţi dimineaţa, că îl schimbă din funcţie pe directorul CFR SA, Marius Chiper, după ce trenul cu care ajuns la Deva de la Bucureşti a avut o întârziere de aproape o oră.

UPDATE: CFR anunţă că Marius Chiper, director CFR, şi-a dat demisia din motive personale.

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA anunţă că Marius Chiper, director general interimar în cadrul societăţii, şi-a înaintat demisia din motive personale. Decizia vine la circa două ore după ce ministrul Transporturilor a anunţat că îl demite.

"Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA vă informează că domnul Marius Chiper şi-a înaintat demisia din funcţia de director general interimar, din motive personale, preşedintelui Consiliului de Administraţie", se arată într-un comunicat de presă.

Marius Chiper a luat decizia după ce, marţi dimineaţa, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a anunţat că îl schimbă din funcţie pe directorul CFR SA, după ce trenul cu care ajuns la Deva de la Bucureşti a avut o întârziere de aproape o oră.

"Nu se poate să tolerăm lipsa de respect faţă de cetăţeni. Eu nu voi mai tolera, toleranţa este zero. (...) În legătură cu domnul Chiper, problemele cu întârzierile trenurile nu sunt, în primul rând, din cauza faptului că materialul rulant este învechit. Sunt din cauza infrastructurii care provoacă aceste întârzieri. De aceea, dânsul astăzi a fost demis. Nu pot să înţeleg cum, de exemplu, pe calea ferată Bucureşti - Constanţa, în care s-au investit sute de milioane de euro pentru a fi modernizată şi care este cea mai modernă cale ferată din România, nu pot să înţeleg de ce într-o zi frumoasă, cu 20 de grade afară, trenul trebuie să întârzie zeci de minute", a declarat Felix Stroe, în gara din Deva.

De asemenea, ministrul Transporturilor a mai anunţat că va introduce "ordinea şi disciplina" în CFR.

 

Loading...
Comenteaza