Dramă între un cioban şi fostul său angajator. A fost târât la stână şi rupt în bătaie

Dramă între un cioban şi fostul său angajator. A fost târât la stână şi rupt în bătaie
Poliţiştii au identificat și reținut duminică pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal și violare de domiciliu.

Cel în cauză, un bărbat de 36 de ani din Mica, ar fi intrat duminică fără drept în locuința unui bărbat de 23 de ani din localitate, pe care, prin acte de violență, l-ar fi determinat să îl urmeze la stâna pe care acesta o are în proprietate, în vederea derulării mai multor activități gospodărești.

Victima a fost examinată de către medicul legist, stabilindu-se că leziunile suferite necesită un număr de 3-4 zile îngrijiri medicale.

"În urma verificărilor efectuate de către polițiști, s-a stabilit că victima a desfășurat activități la o stână din localitatea Nireș, pe o perioadă de circa un an de zile, pentru cel bănuit de comiterea faptelor", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj.

În urma probatoriului administrat, faţă de persoana identificată a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal şi violare de domiciliu, fapte prevăzute de Codul penal.

Cercetările continuă în cauză pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Loading...
Etichete
Comenteaza