Elev de clasa a VII-a, rupt în bătaie pe terenul de sport al Liceului de Informatică de către tatăl unui coleg

Elev de clasa a VII-a, rupt în bătaie pe terenul de sport al Liceului de Informatică de către tatăl unui coleg
L-a salvat gardianul de serviciu, altminteri situaţia ar fi degenerat şi mai mult.

Miercuri seară în jurul orelor 21:00, Tudor I., elev în clasa a VII-a la Liceul de Informatică "Tiberiu Popoviciu" din Cluj-Napoca, juca baschet pe terenul de sport al şcolii unde acesta învaţă.După ce s-a încheiat meciul, Tudor şi-a încălecat bicicleta cu gând să se îndrepte către casă. Deodată, elevul în vârstă de 14 ani s-a trezit atacat de un bărbat necunoscut, care l-a trântit de pe bicicletă.

„A început să mă strângă de gât şi m-a ţinut aşa, strâns, până n-am mai văzut nimic în faţa ochilor. Apoi m-a trântit cu capul de zidul şcolii şi în clipa următoare mi-am pierdut cunoştinţa, iar sângele a început să-mi curgă pe nas. Într-un târziu, când mi-am mai revenit, mi-am scos telefonul ca să-l fotografiez, însă lucrul acesta l-a înfuriat atât de tare, încât a sărit din nou la mine. M-a salvat, din fericire de data asta, gardianul public din şcoală, care l-a îndepărtat pe individ", povesteşte încă şocat Tudor.

După ce necunoscutul a ieşit din incintă, tânărul a aflat, după o discuţie cu colegii, că respectivul este tatăl unui elev al şcolii, care-i ceruse cu două săptămâni în urmă să-l lase şi pe el să joace fotbal împreună cu ei. Din păcate, Tudor a fost cel care îl respinsese pe noul venit, pe motiv că echipele fuseseră deja alcătuite.

„Abia acum fac şi eu legătura cu situaţia respectivă, fiindcă îmi amintesc foarte bine cum băiatul m-a ameninţat că îl va chema pe taică-său ca să-mi arate el mie. Şi după ce-mi tot striga tatăl lui, în timp ce mă bătea, acesta i-ar fi spus că l-am lovit în urmă cu două săptămâni - lucru total neadevărat", adaugă tânărul.

Mai spune că imediat după incident, deşi bărbatul însoţit de fiul şi soţia lui îl urmărea în continuare, a reuşit să se refugieze la un prieten, de unde şi-a sunat familia şi a alertat poliţia.

De acolo, elevul a fost transportat cu o ambulanţă la UPU, unde i-a fost acordat primul ajutor şi imediat după aceea a fost supus la investigaţii complexe la Clinica de Neurochirugie. Acolo medicii, îngrijoraţi de starea sa psihică, pe lângă indicaţiile de primă urgenţă pe care să le urmeze, i-au recomandat ia legătura cu un psiholog pentru consiliere.

Intervine în discuţie, furioasă, şi mama lui, Firuţa: "Nu înţeleg cum pot exista asemenea persoane, care sunt şi ele părinţi, să facă aşa ceva. Nu vom lăsa lucrurile în stadiul acesta şi vom depune plângere penală - nu la Poliţie - ci direct, la Parchet, împotriva agresorului. Nu-l cunoaştem, nici pe el şi nici pe fiul lui, dar poliţia l-a identificat deja şi sperăm să se facă, în curând, dreptate".

Tânărul a fost consultat în această dimineaţă şi de către medicii de la IML Cluj, care i-au recomandat îngrijiri medicale pentru o perioadă cuprinsă între două şi trei zile.

Loading...
Comenteaza