Elevi cu spirit civic, premiaţi de poliţişti. Ce au făcut ca să merite recompensa

Elevi cu spirit civic, premiaţi de poliţişti. Ce au făcut ca să merite recompensa
Trei elevi care au dat dovadă de spirit civic, conduita acestora fiind model de urmat pentru colegii lor, au fost premiaţi marţi de poliţiştii clujeni.

Cei trei, elevi ai Liceului Teoretic "Josika Miklos" din Turda, au găsit în data de 25 septembrie un telefon mobil în parcul central al municipiului și, fără a sta pe gânduri, s-au prezentat la sediul unității de poliție unde au predat bunul. 

Pentru fapta lor demnă de laudă ei au fost premiați de către oamenii legii în cadru festiv, în prezența colegilor și a cadrelor didactice, fiindu-le înmânate diplome pentru cinstea și corectitudinea de care au dat dovadă.

"Pentru promovarea unor asemenea acte, polițiștii au ales să evidențieze conduita adoptată de către cei trei elevi, cazul fiind expus în fiecare unitate de învățământ în care s-au derulat activități preventive", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Cluj. 

Ceremonia de premiere a avut loc în cadrul "Săptămânii prevenirii criminalităţii", marţi fiind desfăşurată o acţiune în unităţile de învățământ din Turda ce a avut ca scop prevenirea victimizării minorilor.

Loading...
Comenteaza