Eşti la pârnaie şi vrei să te-mbogăţeşti? Metoda "Accidentul" funcţionează ca unsă

Eşti la pârnaie şi vrei să te-mbogăţeşti? Metoda
S-ar crede că odată ajunşi la închisoare, nu mai au cum să-şi continue activitatea infracţională. Doi bărbaţi au dovedit însă că atâta timp cât au acces la un telefon, metoda "Accidentul" funcţionează ca unsă şi de după gratii.

Cei doi infractori, de 27 şi 32 de ani, încarceraţi la Penitenciarul Galaţi, sunt bănuiți de poliţiştii clujeni că ar fi înşelat şapte persoane, dintre care trei clujence, solicitându-le bani sub pretextul că rudele lor ar fi produs un accident rutier în care au fost răniți copii.

"În fapt, cei doi sunt bănuiți că, în cursul lunii septembrie, folosind telefoane mobile, ar fi contactat trei femei, din Cluj-Napoca, cărora li s-au prezentat ca poliţist, respectiv ca avocat. Sub pretextul că fiul sau fiica victimei ar fi produs un accident rutier, în urma căruia a rezultat rănirea gravă a unor copii, bărbaţii le-ar fi solicitat diverse sume de bani. Ulterior, cei în cauză ar fi apelat la persoane aflate în libertate pentru a ridica banii de la locuințele părţilor vătămate", au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj.

În urma activităţii infracţionale, aceştia au cauzat un prejudiciu de peste 30.000 de lei. De asemenea, din cercetări a reieșit că cei în cauză ar fi indus în eroare, prin aceeaşi metodă, patru persoane, din municipiile Suceava, Iaşi, Timişoara şi Craiova.

Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

 

Loading...
Comenteaza