EVENIMENT. A fost prins la patru ore după ce a furat o maşină

EVENIMENT. A fost prins la patru ore după ce a furat o maşină
În timp ce hoţii de la Banca Transilvania nu au fost prinşi după aproape un an, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Cluj raportează astăzi că poliţiştii au prins în doar patru ore un hoţ care a furat ieri cheile unui autoturism, după care a furat şi maşina.
Principalul suspect a fost identificat chiar la faţa locului, este vorba de un tânăr de 20 de ani din Sebeş, judeţul Alba, care are antecedente penale şi care locuia în acelaşi imobil unde s-a comis fapta. Autoturismul a fost dat în urmărire generală pentru identificarea în ţară sau la punctele de trecere a frontierei iar maşina a fost găsită în Sebeş, în timp ce hoţul încerca să o vândă, “profitând de faptul că actele acesteia se aflau în interio”, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Cluj, Gina Pop.

Tânărul a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi conducere a unui autoturism fără permis de conducere. El este cercetat şi de poliţiştii din Alba pentru comiterea mai multor furturi din autoturisme şi a unui furt de maşină.
Loading...
Comenteaza