EVENIMENT. Fostul internaţional Gică Popescu lansează competiţiile din Parcul Rozelor

EVENIMENT. Fostul internaţional Gică Popescu lansează competiţiile din Parcul Rozelor
Meciuri de fotbal în familie, probe de măiestrie pentru copii şi teste cu mingea, pentru mame, în proiectul Fun Factory, care începe sâmbăta viitoare în Parcul Rozelor din Cluj-Napoca.
“Proiectul promovează fotbalul în familie, practicat ca distracţie, ca prilej de întâlnire şi dialog între generaţii. Vor fi organizate meciuri de fotbal în familie. Vor fi probe de măiestrie pentru copii, cum ar fi condusul mingii printre jaloane. Şi mămicile vor fi invitate să-şi testeze forţele cu mingea de fotbal. Proiectul nu e făcut să se stabilească clasamente, ci pentru a oferi relaxare şi distracţie”, explică reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca.

Astfel de concursuri vor fi organizate, în Parcul Rozelor, pe tot parcursul verii, iar la lansarea proiectului de sâmbăta viitoare, participă şi celebrul fost internaţional român Gică Popescu.

Câştigătorii competiţiilor din Parcul Rozelor primesc tricouri, mingi de plajă sau dulciuri pentru copii. Premiile sunt oferite de E.ON Gaz iar organizarea este asigurată de o organizaţie non-guvernamentală care va fi stabilită astăzi în urma unui concurs de proiecte.
Parcul Rozelor a fost inaugurat săptămâna trecută, după investiţii de 660.000 lei.
Loading...
Comenteaza