Expoziţie de trenuri în miniatură la Gara CFR din Cluj-Napoca

Expoziţie de trenuri în miniatură la Gara CFR din Cluj-Napoca
Peste 100 locomotive şi 750 vagoane în miniatură precum şi replici ale unor gări, clădiri, terasamente şi modele auto vor putea fi vizionate, în perioada 6-15 decembrie, la Gara din Cluj-Napoca.

Expozitia de modelism feroviar TRAINFEST 2013 este cea mai importantă acţiune anuală de profil din Romania, întrunind peste 30 de expozanţi din tară şi din străinătate, pe o suprafată totală de 180 mp. În cadrul expoziţiei vor putea fi admirate peste 100 locomotive şi 750 vagoane în miniatură precum şi replici ale unor gări, clădiri, terasamente, modele auto, vegetaţie, prezentate la scara 1:87, sub forma unor diorame funcţionale. Modelele prezente vor fi din cele mai variate, pornind de la trenurile cu abur din perioada 1850 şi până la trenurile de mare viteză din prezent, printre cele mai cunoscute dintre acestea numărându-se Orient Express, Rheingold, TGC si Sageata Albastră.

Evenimentul din acestă iarna se află la cea de-a 5-a ediţie, precedenta ediţie fiind organizată în vara acestui an, când peste 3.000 de clujeni i-au trecut pragul.

Expozitia de modelism feroviar TRAINFEST 2013 va putea fi vizitată în Gara Cluj-Napoca şi va fi deschisă publicului în zilele de program, în intervalul orar 10.00-20.00.

Loading...
Etichete
Comenteaza