Femeie lovită grav pe trecerea de pietoni de la Sala Sporturilor. Şoferiţa vinovată are doar 19 ani

Femeie lovită grav pe trecerea de pietoni de la Sala Sporturilor. Şoferiţa vinovată are doar 19 ani

O tânără a fost accidentată grav pe o trecere de pietoni din zona Sălii Sporturilor "Horia Demian" din Cluj-Napoca. Şoferiţa vinovată are doar 19 ani. 

Poliţiştii Biroului Rutier Cluj-Napoca cercetează împrejurările producerii unui accident rutier grav pe strada Plopilor din municipiul Cluj-Napoca.

"La data de 4 februarie 2019, în jurul orei 18.30, pe strada Plopilor din municipiul Cluj-Napoca s-a produs un accident rutier grav, în urma căruia o persoană a fost grav rănită în următoarele împrejurări: O tânără de 19 ani din municipiul Baia Mare, judeţul Maramureş, în timp ce conducea un autoturism pe strada Plopilor din municipiul Cluj-Napoca, ajunsă la trecerea pentru pietoni din dreptul Sălii Sporturilor „Horea Demian” nu a acordat prioritate de trecere unei femei de 28 de ani din municipiul Mediaş, judeţul Sibiu, angajată regulamentar în traversarea drumului şi a accidentat-o grav", transmite IPJ Cluj. 

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul savârşirii infracţiunii de. “vătămare corporală din culpă”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

 

Loading...
Comenteaza