News alert Video Flashmob - Protest la”Stâlpii împușcați” din Cluj . ”Ajunge! Ne apărăm Libertatea şi Justiția”

Flashmob - Protest la”Stâlpii împușcați” din Cluj . ”Ajunge! Ne apărăm Libertatea şi Justiția”

Grupul ”Umbrela anticorupție” a organizat un nou flashmob - protest, duminică seara, la monumentul ”Stâlpii împușcați” din centrul Clujului. 

 

UPDATE: Ăsta vânt de libertate. Live din Pța Unirii, Cluj, de la Stâlpii Împuşcaţi.
Coreografie: Bogdan Olarson 
Coloană sonoră: Luna Amară, piesa Folclor

”Începem cu un flashmob - oameni purtători de mesaje inscripţionate pe tricouri, afişăm şi mărturii ale oamenilor duşi cu japca la Bucureşti, la meetingul PSD, vorbim cu toții despre ce ne doare şi ce se întâmplă cu Codurile, cu Fondul Suveran de Investiții. Scandăm ce simțim nevoia şi cântăm piese manifest. Mai mult că niciodată, trebuie să ne reamintim că drepturile câștigate atunci pot fi pierdute ușor dacă nu sunt aparate în momentele critice. Sunt momente de turnură în istorie, iar acesta e unul dintre ele.

Iar noi vrem să fim cei care ne scriem viitorul, nu să permitem altora să o facă în locul nostru!


1. Cerem demisia de urgență a lui Liviu Dragnea din funcția de președinte al Camerei Deputaților și a lu C.P. Tăriceanu din funcția de Președinte al Camerei Senatului.

2. Cerem stoparea oricăror tentative de modificare a Codului Penal și a Codului de Procedura Penală. Suntem cu ochii pe ei și nu ne vom lasă distrași de perdele de fum. Nu vom acceptă cu nici un preț că acele modificări să treacă deoarece reprezintă un pericol pentru societatea civilă și reprezintă interesele inculpaților sau condamnaților penal aflați în funcții publice de conducere.

3. Vom taxa vehement toate abuzurile comise asupra unora din cetățenii forțați să participe la mitingul PSD sub diverse forme de amenințare, ce trădează reflexele comuniste ale actualei coaliții de guvernare”, se arată la pagina evenimentului.

Loading...
Comenteaza